5 fördelar med att hyra ut din bostad

 

 

Om företaget:

Samtrygg är ett uthyrningstjänst av bostäder. Konceptet med företaget är att skapa goda villkor i en trygg marknad. Att sammanföra människor i en trygg andrahandsuthyrning. Att förändra de eventuellt förutfattade meningarna och andrahandsuthyrning. Du som bostadsrättshavare har rätt att hyra ut din bostad till en annan för självständigt användande. Det finns många anledningar att hyra ut sin lägenhet. Här nedan skriver jag om några utav dem. För vidare information och vägledning, klicka här.

 

Om andrahandsuthyrning: Andrahandsuthyrning innebär i huvudregel att den du hyr ut till måste ha ditt samtycke till uthyrning.

 

  1. Personlig rådgivning

Med en smidig kundtjänst får du tack vare samtrygg ingripande stöd vid uthyrning/ bostadssökande. En god service innebär att de som företag hjälper till under hela processen och ser till att allt sköts snyggt. Ibland kan det exempelvis vara svårt att veta hur du ska gå tillväg vid matchning av, när du skapar ett kontrakt, och skaffar en försäkring. Tack vare denna kundtjänst får du därmed hjälp med dessa moment, smidigt och enkelt tycker jag!

 

2. Anpassade funktioner

Under trygga villkor har Samtrygg skapat en anpassad möjlighet där du enkelt och smidigt skaffar en försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under uthyrningen. Detta är en unik funktion som gör det möjligt för dig som andrahandsuthyrare att känna dig trygg under processen.

 

 

3. Hyresavtal

En grundläggande regel i denna typ av tjänst är att du oavsett om du hyr ut en bostad  andra hand är att upprätta ett kontrakt. I samtryggs trygga hyresavtal får du hjälp med hur du avtalar i viktiga situationer.

 

4. Självklara betalningar

I tur med att du som hyresgäst betalar in hyran till Samtrygg betalar de ut hyran till hyresgästen på utsatt datum vid varje betalningstillfälle.

 

5. Kräver ingen deposition

Med förutsättningen att du är kreditvärdig tar samtrygg hela risken. Om du genomför en kreditprövning står du inte i skuld till någon och behöver därmed inte betala deposition.

 

 

 

 

Leave a Reply