Anpassa Attefallshus enkelt och smidigt med Modulhus.se

 

Är en onlinetjänst av husbyggnationer. Att designa ditt Attefallshus med ett digitalt verktyg är enkelt och smidigt, speciellt för dig som har en tydlig vision om hur du vill att det ska se ut! Under det senare året har vi spenderat större delen av vår vardag hemma. Detta har gjort att många av oss tänkt i nya banor. Hur man kan anpassa hemmamiljön utifrån de begränsningar vi haft och fortfarande har. Kanske vill du utöka träningsmöjligheterna i dit hem och bygga ett gym, en ateljé till kreativt skapande och hantverk, eller varför inte ett hemmakontor där du avskiljer dig från hemmet. Oavsett för vilket ändamål du bygger så är ett Attefalls hus ingen dum idé!

 

 

Vad är ett Attefallshus?

Ett Attefallshus är ett hus med flera användningsområden. Det kan exempelvis användas som förråd, kontor, gym, eller ateljé. Till skillnad från ett platsbyggt hus är detta ett komplett, nyckelfärdigt hus.

 

 

Så bygger du ett Attefallshus hus online:

 

Att designa ditt hus online ska vara enkelt, tillgängligt för alla och göra processen roligare. För att kunna designa ditt hus efter hur du vill att det ska se ut väljer du husbyggaren längst upp i huvudmenyn på hemsidan. Därefter väljer du en av deras ”mallar” att utgå ifrån. Husen är i grunden sorterade efter modern funkis och traditionell stil och ger dig som kund många möjligheter att anpassa utefter dina behov och krav, både interiör och exteriör. Husen är redo att levereras inom ett par veckor. De monteras därefter på en färdig grund på området.

 

Fördelar med att designa huset online:

 

  1. Enkelt och smidigt: Med Attefallshus får du ett färdigt hus.
  2. Du sparar tid: Du sparar tid i byggandet då du inte är delaktig i själva byggprocessen.
  3. Kostar ingenting: När du designar ditt hus online tillkommer inga extra avgifter. Detta då du inte anlitar husbyggare för jobbet.
  4. Stora möjligheter: Med en digital design på huset kan du enkelt och smidigt anpassa husets storlek samt den boyta som ska gälla. Det finns bland annat andra anpassningsbara delar som gör det möjligt för dig att ändra materialval, interiör, samt exteriördetaljer.
  5. Du får en tydlig bild av priset: När du använder ett digitalt verktyg som detta så får du en konkret bild av vad det slutgiltiga priset blir.
  6. Nyckelfärdiga: Husen är nyckelfärdiga vilket gör att du kan flytta in direkt efter leverans!
  7. Gör det möjligt att dela projektet med folk: I och med att huset anpassas digitalt kan du enkelt dela med dig av ditt projekt med familj och vänner.  Känner du att du vill ha rådgivning och är detta ett väldigt smidigt sätt att få kritik om eventuell ändring skulle behövas.

Leave a Reply