Är detta de bästa träningstightsen på marknaden?

Ett av de bästa sätten för mig att hitta inspiration till träningen är att köpa nya träningskläder. Och eftersom jag var i behov av ett par nya och sköna tights att svettas i, bestämde jag mig för att testa ett nytt märke. Relode är ett nystartat, svenskt företag som designar och säljer kvalitativa träningskläder och som specialiserat sig på seamless träningskläder i tidsenlig design.

Därför beställde jag hem två olika versioner av Relodes seamless träningstights och testade dem på gymmet. Nedan hittar du en sammanfattning av vad jag tyckte om plaggen.

Slipstream Seamless Tights

Slipstream är namnet på Relodes största kollektion sett till antalet lanserade produkter samt företagets mest populära kollektion sett till antalet sålda varor. Jag testade ett par Slipstream Seamless Tights i grått och det är nog de skönaste tightsen jag någonsin tränat i.

Plagget är tillverkat i ett mjukt material som är så lätt att det nästan känns som att man inte har några kläder på sig alls. Tightsen har även en hög midja och har designats till att sitta perfekt över mage, rumpa och lår. Att tightsen dessutom är snabbtorkande är både praktiskt och fräscht då man slipper hantera svettiga och unkna träningskläder.

 

Trinity Tights

Jag testade även ett par tights från kollektionen Relode Trinity. I likhet med de andra tightsen var dessa tillverkade i ett seamless material. Däremot har dessa tights ribbat tyg vilket ökar komforten och gör dem ännu mer “stretchiga”. Dessutom ger det ribbade tyget tightsen en unik känsla och en kul design som verkligen höjer utseendet.

Däremot tyckte jag personligen inte att Trinity var lika bekväma som Slipstream och tightsen kändes tyngre och lite klumpigare. Fast jag är också beredd på att erkänna att det är min personliga uppfattning och det har mycket att göra med att designen inte passade min kroppsform lika bra.

Mer än bara tights

Även om Relode har gjort ett namn för sig själva baserat på sina kvalitativa tights så är det långt ifrån allt de erbjuder. Med ett 10-tal olika kollektioner och kläder för både herrar och damer finns här träningskläder för alla. Du kan exempelvis beställa t-shirts, hoodies och riktigt snygga joggers. Dessutom tillhandahåller företaget utrustning som shakers, kepsar och vattenflaskor.

Leave a Reply