Att åka på företagsresa utomlands

Börjar du bli sugen på att åka på en företagsresa utomlands? Jag tror de flesta hoppas att pandemin ska ge sig så snart som möjligt så vi kan börja leva lite mer fritt igen. Kanske börjar ni på ert företag att planera för en kickoff eller konferensresa åt personalen för att kickstarta igång verksamheten efter över ett år av hemmaarbete?

Unika företagsresor utomlands

Några som kan det här med att skapa unika företagsresor utomlands för företag och organisationer är Travel2. Om ditt företag ska anordna en konferensresa eller en företagsresa utomlands så är det dem man ska vända sig till. Travel2 kan erbjuda ditt företag och personalen genuina upplevelser långt bortom turiststråken.

Populära resmål

Här är några av de resmål som är populärast när det kommer till företagsresor:

Island

Möt Island – ett fantastiskt land med otrolig miljö och vackra naturfenomen. Här hittar du:

  • Varma källor
  • Sprutande gejsrar
  • Vattenfall
  • Klippformationer
  • Glaciärer

Reykjavik är huvudstaden som är en liten stad men med storstadskänsla. Men framförallt så har Island en fantastisk natur att erbjuda som du inte finner någon annanstans.

Island
Island – ett fantastiskt land

Nice & Franska Rivieran

Franska Rivieran är benämningen på kuststräckan vid Medelhavet i provinsen Provence. Den sträcker sig från italienska gränsen i öster till Toulon i väster. Något jag själv (som är väldigt konstintresserad) skulle vilja besöka är Picasso-museumet som visar Picassos konst. Det ligger i Antibes och är såklart populärt bland många turister. Picasso Museet ligger i slottet där Picasso arbetade och bodde år 1946. Faktum är att Picasso personligen donerade flera verk till museet, bl.a. de kända målningarna ”The Goat” och 2La Joie de Vivre”.

Franska Rivieran

Barcelona

Kataloniens huvudstad Barcelona kan bjuda era anställda på fantastisk arkitektur. Här hittar ni och alla anställda medresenärer fantastiska konstmuseer, restauranger och barer i världsklass och långa shoppinggator. Den konstnär som är mest förknippad med staden är Antoni Gaudi. Några av hans mest kända verk är Sagrada Família, Parc Güell och Casa Battló.

Barcelona

Besök Travel2.se för att läsa mer om vad de kan erbjuda när det kommer till företagsresor.

Leave a Reply