Bambustrumpor för alla tillfällen

 

Under de senaste två veckorna har jag varit förkyld. Jag har gått runt, seg och frusen med snuva och hosta. Av egen erfarenhet vet jag därav hur viktigt det är med ett par bra strumpor. Nu under hösten så ökar risken för virus och förkylningar och då är det extra viktigt att hålla sig varm. Med ett par mjuka och sköna strumpor underlättas vardagen som förkyld. För att bli av med förkylningen är varma strumpor dagen både dag som natt en bra ide.

 

Strumpor med stöd:

När vi reser till och från saker med buss, båt, tåg eller flyg ökar risken för svullna ben och fötter. Det handlar i grunden om lite längre resor, men kan även uppstå om du reser regelbundet. Med stödstrumpor får du i förebyggande syfte hjälp med detta. Stödstrumpor ökar kroppens blodcirkulation när du är trött i ben och fötter. Stödstrumpor vid/efter ansträngning är därför ingen dum idé. Stödstrumpor hos Gus textil finns i material som bomull, nylon, ull och bambu.

Bambustrumpor för alla:

Bambustrumpor är multifunktionella och passar till alla tillfällen. Oavsett om du går hemma och strosar, är på jobbet, eller när du klär upp dig för finare tillfällen. Den runda fibertexturen gör tyget väldigt mjukt  och irriterar inte lika mycket som andra material. Materialet i sig passar perfekt för dig med en känslig hud, som vill värna lite extra om dina fötter. Bambu är ett mjukt material som motverkar fukt och odör vid fotsvett. Bambustrumpor är även antibakteriella vilket säger sig själv, de tar död på många bakterier å att strumporna håller sig fräschare. Med bambustrumpor ger du dina fötter ett bra klimat att vara i.

Jag personligen har svårt att hitta strumpor som jag tycker om. Antingen är de oftast för tjocka/tunna, sitter inget bra och är alldeles för dyra. Strumpor är ett plagg vi oftast har på oss dagen lång, så varför inte unna sig något riktigt skönt och kvalitativt när du väl kan. Hos Gus textil hittar du bambustrumpor för alla. Välj bland korta ankelstrumpor, långa stödstrumpor, strumpor för sneakers, här hittar du allt för varje strumpfantast!

Leave a Reply