Barnens julklappar hittar du på Leksakscity.se

Leksakscity.se grundades år 2017 och har sedan dess levererar leksaker till fler än 200 000 nöjda kunder. Här hittar du julklappar till barn av alla åldrar – från den nyfödde till 14-åringen. Här hittar man alla de roliga leksakerna man kan önska sig.

Kids Globe Bondgård

En riktig favorit hos de yngre barnen är bondgårdar från Kids Globe. Med dessa kan barnen leva ut i princip alla sina fantasier gällande lantlivet och de stora bondgårdarna rymmer många djur och är dessutom stora nog för en traktor med hö och spannmål att köra igenom. Alla tillbehör till bondgårdarna finns på leksakscity.se och själva bondgården finns i olika utföranden – vem hade kunnat tro att man behöver en rosa bondgård med rosa traktor, box, bil och så vidare?!


Leksaksbondgård med vindskydd för Siku traktorer Kids Globe

En bondgård utan djur är ingen riktig bondgård, oavsett det är i leken eller på riktigt, varför det är värt att låta några hästar, kor, grisar, får, katter, hundar eller andra djur att följa med i julklappen. För att förhindra att alla lösa delar glider iväg över golvet (och hamnar under en inte ont anandes fot) kan en passande matta vara en bra investering. En del av dem, i Kids Globes sortiment, kommer även med ledbelysning.


Bondgård och lantgård i trä för bondgårdsdjur leksak Kids Globe

För den som inte är ljudkänslig

Det finns vuxna som tycker att leksakerna inte ska låta. Det har barn (och de andra vuxna) svårt att förstå. Tänk så roligt att ha en polismotorcykel på besök på bondgården och att den anländer med både sirenerna och saftblandarna påslagna! På en bondgård behöver man ju dessutom ha en bil, kanske en SUV med släp och även sådana finns med både ljus och ljud.

Tryggt att handla

Leksakscity.se vill att du som kund ska känna dig trygg att köpa leksaker av dem och de står för att de produkter de säljer håller bra kvalitet. Med det erbjuder de, bland annat:

  • Korta leveranstider
    En till tre vardagar. Vissa varor längre tid, läs nogsamt vid varje produkt så att leksaken garanterat hinner att landa under granen INNAN julafton.
  • Två års garanti på samtliga varor
  • Låga fraktkostnader
    Väljer du leverans till ombud är det en lägre avgift än om du väljer hemleverans. Men tänk så skönt det är att få leksakerna hemlevererade även om kostnaden är lite högre (dock lägre än hos många onlinehandlare). Mitt i julmatsinköpet, knäckbaket och luciafirandet ska även julklapparna hämtas ut hos ombudet där kön förmodligen ringlar sig hyfsat lång ju närmare jul vi kommer.
  • 365 dagars (!) ångerrätt
    Lagen säger att vi som kunder ska ha minst 14 dagars ångerrätt men leksakscity.se erbjuder sina kunder 365 dagar. Dock gäller det så klart att du och ditt barn är försiktiga då ni öppnar julklappen – skulle den mot förmodan gå sönder lite kommer ni inte att få tillbaka hela inköpspriset.

Personliga rabattkod

Som läsaren av min blogg får du en personliga rabattkod lekc26-c som ger dig 10% rabatt hos Leksakscity.

Rabattkoden gäller t.o.m 2022-12-31, kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser.

Leave a Reply