Beställ fylligt löshår hos Pozehair.se

Att äga löshår är ett härligt sätt att variera sin hårstyling, men det kräver också ett visst ansvar. För att ditt hår ska bevaras sådär fylligt och icke frissigt bör du vårda det med jämna mellanrum. Att följa olika skötselråd är därmed avgörande för hur länge ditt löshår kommer hålla. Du får vara beredd på att ägna en del tid åt det, men det kommer löna sig i längden när du inser att håret behåller sin kvalitet om du är varsam med behandling. Här nedan skriver jag om du tvättar ditt löshår, sen ger jag dig även lite tips och tricks hur du bibehåller ett vårdat löshår.

 

Tvätt

När du tvättar ditt löshår finns det en del saker du bör tänka på för bästa resultat. Innan du tvättar ditt löshår ska du först ta ut det, och sedan se till att reda ut eventuella tovor och trassel. Detta är bäst att göra före du lägger håret i blöt då håret är som mest skört då. När du kammat ut löshåret tar du tag i tränset och håller det under rinnande vatten. Var lätt på handen under tiden du schamponerar och se till så att du använder minimala rörelser och INTE gnuggar. Schampoo är i grund inte nödvändigt då det är lätt att det torkar istället för att bearbetar håret. För att undvika detta bör du ta reda på om ditt schampo innehåller paraben och sulfat, dessa ska du alltså INTE använda dig utav, då detta kan få konsekvenser som endast torkar ut ditt hår. Efter att du har (om du väljer att göra det) schamponerat sköljer du ordentligt. Krama ut överflödigt vatten ur håret, endast lätta rörelser krävs för detta. Efter eventuell schamponering är det dags för den i huvudsak viktigaste produkten för tvättning, balsam. Lägg i rikligt med balsam enda upp till till tränset, skölj ut. Så, nu är håret tvättat! Låt nu håret självtorka.

 

 

Tips

Att använda ett löshår öppnar så många möjligheter för dig som älskar att vara kreativ. Möjligheterna är många och trots att du kanske är nybörjare finns det många enkla stylingar, där du kan skapa vackra lockar, volym eller kanske färgeffekter. Med lite tips och tricks ska jag nu guida dig hur du lyckas som bäst med löshåret.

  • Värmebaserad styling såsom lockning och plattning är enkel men sliter i längden på håret. För att minska detta, använd värmeskydd i förebyggande syfte och platta/locka inte allt för ofta.

 

  • Produkter som är att rekommendera vid styling  är ett glans- och fuktgivande serum eller en hårolja, men man ska komma ihåg att de aldrig bör appliceras direkt på fästena. Kladdiga produkter som vax har en uttorkande effekt mot  håret och försämrar dess kvalitet.

 

  • Du bör också undvika behandlingar som kontinuerlig färgning, då detta kan resultera i stort slitage, speciellt på toppar.

 

  • När du väljer färg av ditt löshår och din naturliga hårfärg inte finns i sortimentet är det alltid bättre att välja en färg som är något för mörk. Detta blir självklart när de avvikande skiftningarna väl hamnar i underhåret, kontrasten blir mindre tydlig.

 

  • Om du vill färga ditt hår tillfälligt med sprayfärg för naturligt hår så ska det inte vara några problem. Men testa dock att spraya på en liten del till en början för att se hur håret reagerar på färgen.

 

  • Grunden för att ha ett fint löshår är omvårdnad och försiktighet! Glöm aldrig det!

 

Innan jag avslutar det här inlägget vill jag uppmana alla som läser att besöka pozehair.se för hårförlängningar, tro mig, du kommer inte att ångra dig!

 

Leave a Reply