Beställ tandblekning för hemmabruk med garanterade favoriter

I samarbete med bästtandblekning.se

Är du sugen på att bleka dina tänder? Men vet inte vilken sort du ska vända dig till. Ja då är det här inlägget helt rätt för dig!

 

Att känna sig tillfredsställd med sitt leende är en riktig boost för självkänslan. Det ger dig ännu en anledning till att visa din glädje med ett stort brett leende på läpparna! Tandblekning i sig är en behandling som uppkommit mer och mer under de senaste åren. Att bleka tänder är en behandling som du utför i hemmamiljö alternativt hos en tandläkare. Processen utförs med hjälpmedel där blekmedlet bryter ner missfärgade ämnen på emaljen för att få ett så naturligt och fräscht resultat som möjligt. Att dina tänder blir mörkare med åren är inget som går att undvika utan dessa typer av behandlingar, men det kan även bero på andra orsaker som tex:

 

  • Viss mat och dryck
  • Specifika sjukdomar
  • Tobak

 

Det finns olika metoder och preparat du kan använda dig av när du bleker dina tänder hemma. Ofta skiljer sig inte det material du får hem från det som används på en professionell mottagning. Däremot brukar antalet doser du tar variera, då detta anses säkrare att hantera för hemmabruk. Produkter för hemmabruk måste såväl som hos tandläkare säkerhetsställa vissa krav . Detta för att du som kund inte ska behöva oroa dig om hygien samt hur vida produkten utvecklar sig Det vanligaste och mest effektiva alternativet är att beställa hem ett tandbleknings kit. I det ingår tandskenor samt tandblekningsgel som du enkelt applicerar på skena.´ Du får på så sätt hem allt du behöver till själva processen, utan att det kostar en förmögenhet! Det finns även någon väldigt bekvämt och härligt att göra behandlingen hemma. Du gör det på egen hand, med dig och för din egen skull! Det finns som du säkert har insett finns det många fördelar med att bleka tänder i hemmamiljö, här nedan är några av dem:

 

Fördelar med att bleka dina tänder hemma:

  • Processen är enkel och behandlingen verkar inom kort, du kommer se skillnad bara efter någon dag.
  • Att bleka dina tänder hemma är betydligt billigare än att besöka en tandläkarmottagning.
  • Idag finns det produkter på marknaden som ger ett minst lika bra resultat som du får på en tandläkarmottagning.
  • Bra blekningsmedel för hemmabruk är peroxidfria och därmed skonsamma för tänder och tandkött.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply