Ekologiska kryddor online – Alpnaering.se

 

 

Med en stor medvetenhet av holistiska filosofin utgår Alpnaehring AB från att varje individ är en sammansatt enhet, där man värnar om såväl det fysiska (intaget av näring m.m) samt den mentala delen (välmående och mental hälsa) Det samt att kunden ska få så mycket som möjligt ut av produkterna är en självklarhet enligt dem. Med den tankeställningen har Alpnaering AB byggt upp ett koncept, som står som grund för företaget.

Grunden till ett allmänt välbefinnande kan skilja sig åt från person till person. Att må väl till både kropp och själ kan bland annat handla om att känna sig nöjd och belåten efter en god måltid, en promenad, eller ett nära möte. Men det handlar likaväl om att unna sig saker i livet. Att exempelvis ge dig tid åt hudvård samt hälsoprodukter är ett bra sätt att stimulera hjärnan och komma bort från vardagen. Där och då fokuserar du på dig vilket ofta leder till att du finner behag.

Med ett stort utbud av livsmedelsprodukter är Alpnaering AB ett företag som säljer kryddor, såser, samt hudvård. Produkterna importeras från Schweiz, där de både utformar samt tillverkar produkterna via företaget Nahrin AG, ett familjeföretag. Produkterna innehåller råvaror av god kvalité samt ett lågt intag av salt (vissa produkter innehåller inte salt.) Med tron på en god kosthållning, örtbaserade hälso- samt hudvårdsprodukter vill Alnaering.se erbjuda dig produkter för en bra livsstil, allt samlat på deras webbutik.

Av egen vana brukar jag och min familj tillverka egna kryddblandningar i vår vardagliga matlagning. Det är en enkelt sätt att få till unika smaker och rätter. Genom att göra ett grönt val och välja ekologiska kryddor online besparas du från extra tillsatser (Som ofta förekommer i färdiga kryddblandningar). Det är även ett roligt och fyndigt sätt att sätta din personliga prägel på en rätt du gillar. Alpnaerings havsörtsalt med aromatiska örter är en favorit som passar till det mesta. Smaksätt till fisk, kött, eller varför inte vegetariskt? Lyxigt örtsalt från Schweiz, bara namnet gör att det lockar lite extra.

Med det sagt uppmanar jag alla som läser att besöka deras hemsida, tro mig, du kommer inte att bli besviken!

Leave a Reply