Fördelar med att byta däck hos en firma

 

Däckskiftarnas koncept är att erbjuda smidig bilservice till alla sina kunder på ett enkelt och tillgängligt sätt. Med kunden i centrum vill de kunna hjälpa till när det än passar dig. Med sin affärsidé vill de utveckla branschen och sätta nya standards på bildäcksservice. Som företag anpassar de sina möjligheter utifrån kundens vilja och efterfrågan. Det ska inte vara några konstigheter att vara kund hos dem. Hos Däckskiftarna hjälper de dig med olika däcktjänster, allt ifrån, däckskifte av sommardäck/vinterdäck, balansering, däckomläggning, till däckhotell, nyförsäljning samt punkteringslagning. Vikten av att ha nya bildäck vid rätt tillfälle är avgörande för din säkerhet i trafiken. Dåliga bildäck påverkar bromssträckan negativt vilket kan få konsekvenser för ditt körande, något de på Däckskiftarna är väldigt medvetna om.

 

Fälg, Kanten Av Hjulet, Hjulet, Däck, Bil, Del

 

Däckskifte:

En av flera tjänster hos Däckskiftarna är i första hand däckskifte. Bytet går ut på sätt att du ”droppar” in vid tillfället och låter dem göra jobbet. Under tiden behöver du inte bry dig om processen, bara att luta sig tillbaka. ta det lugnt och vila.

 

Balansering:

Hos Däckskiftarna är det totalt kostnadsfritt att genomföra eventuell obalans i dina hjul. Detta görs först och främst för att för att förlänga hållbarheten på hjulen, vilket ger dig en medvetenhet att du är trygg ute i trafiken. Om obalans hittas krävs detta oftast åtgärd. Här görs en debitering per hjul, snabbt, enkelt och smidigt!

 

Det finns många fördelar med att byta däck hos en firma. Många ställer sig fråga om man bör byta däcken själv eller hos en firma. Det kan vara svår att som bilist veta hur man ska gå till väga. Därför skriver jag nedan fördelar med att byta däck hos en däckverkstad. Mycket ligger ofta i hur företaget ställer sig til dina behov. För dig som har möjlighet att besöka en verkstad så finns det flera fördelar med det. Något jag skriver om här nedan.

 

  1. Du får en garanti på att jobbet sköts ordentligt, speciellt för dig som kanske inte är insatt i området.
  2. En Däckverkstad kontrollerar i efterhand även mönsterdjup m.m och ser till så att allt står rätt till.
  3. Genom att lämna in sin bil till en däckverkstad slipper du som bilist att åka runt i trafiken med instabila däck.
  4. En däckverkstad kontrollerar så att däcken inte är alltför slitna, att de är ”balanserade”.

Leave a Reply