Fördröjande ”aktiviteter”

Hej på er! Jag hoppas att ni har en bra fredag! Själv njuter jag att långhelgen på fyra dagar, är så härligt att bara få vara ledig, men kan förstås bli lite långtråkigt ibland. Därför listar jag nu 20 olika aktiviteter som får tiden att rulla fram. Hoppas du gillar dom!

1: Kolla på Youtube
Det kan lätt hända att man slår sig ner framför ett spel eller Youtube, men det har ju visat sig vara en av dom mest uppskattade aktiviteterna, så därför är det självklart att jag skriver upp den här. På Youtube kan du bland annat kolla på, tutorials av olika slag, spelvideos, vloggar och mycket mer, det är bara att slå sig ner för att njuta.

2:Spela spel
Oavsett om det är brädspel, TV-spel eller dataspel så är detta någonting som kan bränna någon timme eller så. Några av mina spel är till exempel The Sims (Dator), Rayman Legends (TV) och Catan (Bräd). Bjud hem dina vänner och ha en spelkväll vettja, det kommer att bli mycket uppskattat!

3: Laga/Baka någonting gott
Bjud in dina vänner på trerätters middag, eller gör något mindre men mysigt. Mat och sötsaker går alltid hem!

3: Skapa något
Sätt dig ner för dig själv eller tillsammans med familj och vänner och skapa något! Kanske något inför högtiden eller skapa något utifrån nått helt annat, det viktigaste är att ha kul, bara din fantasi hindrar dig från vad du kan skapa.

Leave a Reply