Företagsfinansiering för små företag

Båda mina föräldrar är företagare så jag är uppväxt i en företagarfamilj och det är inte helt omöjligt att jag inom ett antal år start mitt egna företag. Kanske startar jag ett företag för att kunna leva på min konst, ha en egen ateljé där jag målar och skapar och sedan sälja mina tavlor i butik eller online. Det vore en dröm.

Men för att starta och driva ett företag så behövs finansiering. Man behöver ett kapital för att komma igång, hyra lokal, skaffa inredning och ha en form av buffert att driva företaget tills att intäkterna börjar rulla in ordentligt.

Få hjälp med finansiering för ditt företag

Om du besöker www.capcito.com så har du som företagare möjlighet att få hjälp med företagsfinansiering. Du kan välja att antingen ansöka om ett företagslån, där du lånar ett specifikt belopp till din verksamhet. Om din ansökan blir godkänd görs utbetalningen direkt och du och ditt företag har ofta pengarna på ert konto redan samma dag.

Ett annat alternativ som Capcito erbjuder är fakturaköp, som fungerar så att du säljer en eller flera fakturor och få upp till 99% av fakturans värdet direkt. Fördelen är att du snabbare får tillgång till pengar som kan användas i verksamheten samt att du minimerar företagets kreditrisk och slipper det tråkiga jobbet med att hantera utskick och påminnelser.

Ytterligare ett alternativ är Capcito Flex där du använder ditt företags fakturor som säkerhet och med hjälp av dessa får en löpande kredit. Då betalar ni endast ränta för den delen av krediten ditt företag nyttjar.

Stort lycka till med ditt företag!

Företagande

Leave a Reply