Funderar du på att skaffa ett bubbelbadkar?

Om du ska köpa ett massagebadkar bör du basera ditt val på ett flertal faktorer, bland annat:

Vad du har plats med

Alla har ju inte hur mycket plats över som helst i badrummet, så det man alltid ska börja med är att ta reda på vad man faktiskt har plats med och inte. I regel kan man dock säga att den som har plats med ett vanligt badkar även har plats för ett massagebadkar, men då måste man välja en av de mindre varianterna. Glöm inte heller att du vill ha lite utrymme runt badkaret också, för att du ska kunna röra dig fritt i badrummet och för att det inte ska kännas allt för trångt.

Ta inte heller för givet att du kan bära in ett massagebadkar i ditt hem utan problem utan mät alla områden som badkaret måste ta sig igenom noggrant. Bland annat dörröppningar, hallar och trappor är bra att kolla upp för att vara helt säker på att badkaret kan levereras utan några problem.

Vilken slags massagefunktion man vill ha

Det kan nämligen röra sig om antingen luftmassage, där massagen sker genom att en kompressor blåser in i bubblor i vattnet, genom hår i badkaret, eller vattenmassage, där massagen sköts av massagemunstycken som ibland kan vara justerbara.

Ljudnivån man föredrar

Vissa massagebadkar låter nämligen väldigt mycket, medan andra är betydligt mindre högljudda. De flesta kan tänka sig att leva med lite ljud, men är det så att man föredrar att ha det väldigt tyst kring sig, speciellt när man badar, kan detta vara en faktor som det är värt att titta lite extra på.

Funktionerna man vill ha

Vissa massagebadkar har nämligen massvis med olika funktioner, från ljudsystem till program som rengör badkaret automatiskt åt dig och så vidare, medan andra är mer enkla. Vill man väldigt gärna ha en viss funktion bör man givetvis ha detta som målsättning, men glöm inte att du betalar extra för varje extra funktion, så är funktionerna inte helt nödvändiga kan de driva upp priset helt i onödan.

Leave a Reply