Ge din trappa nytt liv med Formtrappan

Jag minns när jag var liten och bodde i en villa med tvåplanslösning. Trappan gick då från första plan ner till källaren. Vi hade då precis renoverat vår trappa och gett den ett nytt liv. Känslan den gav efter renoveringen var alltmer modern och fräsch, den passade plötsligt in i resten av huset. Med Formtrappan sätter du formen på resten av hemmet, snabbt smidigt och enkelt.

 

Ge din trappa nytt liv

När du anlitar Formtrappan.se ger de dig din gamla trappa ett nytt liv. För precis som alla saker blir även trappor utslitna efter år av användning. Det finns många anledningar till varför du vill renovera din trappa. Kanske vill du göra en totalrenovering i det nya huset, kanske har du bott under samma tak ett tag och känner att de är dags för nya intryck i hemmet. Oavsett varför du väljer att renovera din trappa så är det aldrig en dålig idé. Med Formtrappan formas din trappa efter dina behov. Aldrig har det funnits en så innovativ och flexibel tjänst inom ämnet. För så är det, här erbjuds du nämligen mer än bara en produkt. Tack vare erfaren personal och avancerad teknik har de utvecklat en tjänst där du får hjälp att mäta ut trappan och dess stegmått med en fackman.

Trappstegen är skurna av robotar i deras fabrik. Detta är en smidig lösning som gör det att renovera trappor med unika mått, som oftast svänger. Förutom att tjänsten ger dig en unik lösning för problem som annars är svåra, så är detta även en bra  om du exempelvis har material som inte kan slipas på nytt. Att fästa trappstegen är tack vare denna teknik mycket enkelt, det går snabbt och smidigt. Prismässigt kan de garantera att kostnaden är priseffektiv och förhåller under samma klass som om du skulle låta en snickerifirma göra jobbet. Själva arbetet utförs på så sätt att trappstegen monteras var för sig, en process som är väldigt enkel.

Vem är Formtrappan till för?

Formtrappan är till för dig som vill ha lite lyx i vardagen och slippa renovera, men samtidigt få en väldigt snygg trappa monterad i hemmet. För dig och din familj som har för mycket arbete att stå i vardagen och vill att monteringen ska gå utan problem. En trappa är inte för alla, det finns såklart människor som har behov och förutsättningar att hålla sig till. Men i kort så gäller detta för de flesta produkter ute i världen. Alla har vi olika behov, önskemål och åsikter. Hos Formtrappan gör de sitt allra bästa för att du ska hitta något för dig genom att erbjuda ett stort urval av produkter. Välj mellan trappor av, ek och ask. Dessa träslag finns i kulörer som vitt men även ett antal mörka kulörer.

Leave a Reply