Glada miner med personliga julklappar

Personliga julklappar till pojkvän

Julen står på tröskeln och det innebär att tid kommer att spenderas med nära och kära. I varje hus fylls rummen med juliga dofter, stämningsfull belysning och glada miner som klappar delas ut och öppnas. Det är för många refrängen av julen, där vad som gömmer sig i paketen äntligen kan avslöjas. Med det är också en tid där julklappar ska inköpas. Jag upplever ofta att det är svårt att veta vad man ska köpa. Först upp på listan står din pojkvän.

 

Att köpa julklapp till pojkvän är ingen lätt uppgift. Speciellt om du nyss träffat killen som kan vara mannen i ditt liv och du vill imponera på honom. Den första julen där du vill visa dina vassaste skills som partner. Har han varit den där perfekta pojkvännen man önskar sig är det självklart att han ska få något lite extra unikt. Har du dessutom varit tillsammans med honom under ett antal år minskar sakerna att faktiskt köpa. Som tur är finns det mängder av personliga julklappar att ge till din kille, och här nedan tipsar jag om några av dem. Jag försöker undvika att vara för förutsägbar med det jag köper, på så sätt blir personen i fråga mer överraskad. Tanken bakom en julklapp är ofta viktigare än själva presenten enligt mig. Den ska knyta an på ett personligt sätt. Det behöver inte vara krångligt.

Armband

Definitivt en julklapp för den modemedvetne. Med ett fint armband kan du gravera in namn, initialer, datum, citat eller en mening som betyder nåt för dig. På så sätt kan personen som får den tänka på dig, det speciella datumet. Armbandet får en större mening än bara en snygg accessoar. Smycken på killar tycker jag är snyggt. Det kan höja en outfit något enormt. Många killar använder inte smycken. Vissa glömmer bort det men andra har nog inte hittat rätt smycke för dem. Ett armband med en personlig touch tror jag gör att armbandet blir mer en något snyggt man har på sig. Med armbandet kan man gravera i princip text man vill.

 

Det viktigaste är att den sätter en personlig prägel på smycket som passar just din pojkvän. Din pojkvän är den som betyder allt för dig. Han är den som får dig att känna trygghet, känna dig som hemma. Med en personlig present som exempelvis ett armband kan du få han att känna likadant genom att gravera in dina initialer, ditt namn, eller ett fint citat du står för.

 

Plånbok

En plånbok är en annan accessoar som blir väldigt fin med gravyr på. Gravera in initialer, för en snygg och stilren look. Plånboken är en ganska enkel present som lätt. Jag personligen tycker man kan lägga en ganska stor summa på. Det är en sak som inte byts ut speciellt ofta. Vem vill då inte ha en kvalitativ plånbok av personlig karaktär att bära med sig i vått och torrt? Plånboken är i veganskt läder vilket gör att den är lätt att torka av om den skulle bli smutsig.

Necessär

Något för den hygienintresserade. En necessär är alltid bra att ha med sig på resan, alternativt att ha hemma. En perfekt liten väska där du får plats med hygienartiklar av olika slag. En necessär kanske inte ses som en speciellt men är definitivt något som är bra att ha. Denna necessär har många olika fack och är även en snygg detalj att ha i badrummet. Välj gravyr med initialer eller namn. På så sätt kan du och din partner enkelt hålla reda på era väskor utan att ni blandar ihop dem.

Leave a Reply