Godisfavoriter i påskägget

I det här lite kortare inlägget vill jag tipsa om några favoriter i påskägget. Som ni alla säkert vet så börjar det närma sig påsk, och vad passar då bättre än lite påskgodis. Oavsett om du handlar i fysisk affär eller online så finns det mängder med godis att välja emellan, där därför tipsar jag er om mina personliga favoriter jag starkt rekommenderar. Hoppas det ska smaka!

Choklad:

Kanske det mest enligt mig självklara i påskägget. Inte bara med att det är traditionsenligt, choklad är min stora svaghet när det kommer till godis. Välj mellan mindre chokladägg, center, plopp eller varför inte en god chokladkaka? Oavsett vad du väljer så är jag ganska så säker att choklad går hem hos de allra flesta.

 

Sura godisar:

Sura godisar är ju bara för gott, det är i alla fall min åsikt! Syrligheten bryter av mot resterande söta godisar, vilket gör att allt blir en enda god blandning.

 

Marsipanägg:

Känslan av att äta ett marsipanägg är, nästan lite lyxig skulle jag vilja säga. De är ofta så fint utformade att man inte vill äta dem. Sen gör pappret runt dem att det hela blir en nostalgisk känsla. Otroligt goda är de i alla fall.

 

Skumgodisar:

De sega godisarna som tillför en helt annan textur in i påskägget. Skumgodisar finns i alla olika former och färger, men jag måste ändå säga att de ”klassiska” påskhararna är min favorit.

 

Hoppas nu att detta inlägget har kommit till hjälp, ha nu en ”eggstra” bra påsk, och kom ihåg, ät inte FÖR mycket godis 🙂

Leave a Reply