Hur stor är chansen att vinna 1 miljon på Triss?

Det är många som drömmer om att vinna en rejäl hacka på Lotto eller Triss. Lotter finns tillgänglig runt alla hörn, och Lotto går det att spela på två gånger i veckan. Genom tidningar går det att läsa veckovis om alla nya miljonärer, vilket leder till att drömmar skapas hos fler personer. En större summa pengar är relativt liten chans att vinna, dock ges chansen så länge ett deltagande äger rum. Genom att vara med fler gånger, ökar också möjligheten för en vinst!

Delta för att vinna

Om ett deltagande sker i en Lottodragning, ja då finns också chansen för att vinna. Sveriges Lotto går två gånger per vecka, onsdagar och lördagar. Det finns direktsändning på dragningarna, där numren dras direkt i TV-rutan. Ett underhållande sätt för att kunna följa sin egen rad.

För den som inte har möjlighet att titta direkt på TV:n, kan rättning ske över internet. Det är en spännande dragning där nummer för nummer visas, om ett rätt uppstår markeras numret i en annan färg, vilket gör det lätt att följa ens egna rad.

Sannolikheten att vinna stora pengar

En stor vinst är det många drömmer om. Att vinna småvinster på Triss eller Lotto är något som många har gjort flera gånger. Det är dock den stora vinsten som alla vill åt, vinsten som kan förändra ens vardag på riktigt. Att vinna jackpotten på ett online casino kan ge riktigt mycket pengar om man har tur.

vinnare

Sannolikheten att vinna Drömvinsten på Lotto, är en person på hela USA. Så en jämförelse kan göras, att du står där på stranden i Florida. Plötsligt blir du den utvalda, av alla människor i hela USA, så är det just du som vinner stående där på stranden. Med den jämförelsen är det lättare att förstå hur liten sannolikheten är att vinna storvinsten.

Vinster på skraplotter

En spänning utan dess like är det när skraplotter ska skrapas. Det finns olika taktiker när skrapning sker. Några skrapar över hela lotten på en och samma gång, medan andra förlänger spänningen genom att ta en ruta i taget. Oavsett taktik så är det tre likadana belopp som ger vinst. För att få chans att vinna en storvinst på Triss, då gäller det att få tre TV-apparater. För den som tycker om att synas i TV ska chansen tas genom att köpa en Triss!

Leave a Reply