Hyresmäklaren – En plattform för dig som söker lägenhet

 

 

Att flytta hemifrån är ett stort steg i livet, kanske ett ut av de största. Du lämnar nu barndomen och intar vuxenlivet på riktigt. Det första du möts av är sökandet efter bostad, vanligtvis lägenhet. Det första du bör fråga dig själv är vart du vill bo. Vill du bo kvar i samma område eller lockar det att flytta en längre bit och utforska en annan stad?

När du letar lägenhet att hyra så känns det i många fall som att hitta en nål i en höstack. För att du ska få en enkel och smidig upplevelse av att söka lägenhet har Hyresmäklaren.se en bevakningstjänst. Här hamnar alla lägenheter från deras databas, dessa från olika hyresvärdar och hemsidor. Du kan söka bland lägenheter för privatpersoner, företag, föreningar och studenter runt om i landet. Sidan uppdateras konstant dagligen vilket innebär att tusentals lediga lägenheter listas upp. Med nya hyresvärdar och flera tjänster för att underlätta processen. Tjänsten gör det möjligt för dig att specificera dig på det område/stad du är intresserad av. Du kan även välja att filtrera antal rum, badkar, om det ska finnas en hiss till din lägenhet m.m

 

 

Tanken bakom företaget ligger i det faktum att det tidigare inte funnits en liknande tjänst som erbjuder samma villkor. Var man i behov av en lägenhet så fick man söka upp alla fastighetsägare för att se vad som fanns att erbjuda. Detta blev väldigt tidskrävande och du fick inte reda på när en ny lägenhet var uppe för uthyrning. Sammanfattningsvis ett inte alls lika funktionellt system.

Så fungerar tjänsten:

  • Välj stad/kommun

Skriv in stad eller kommun i sökrutan för att komma vidare till vald sida. Detta gör det möjligt för dig att välja bland de lägenheter som ligger i databasen.

  •  Välj bland bostäder

Välj bland de lediga lägenheter och tryck på ”Visa  bostad” för mer info, bilder, plats m.m

  •  Visa värd/uthyrare

Efter att du visat bostad kan du gå vidare till värd/uthyrare . Detta görs genom att du registrerar dig. Efter registreringen kan du överlåta bevakningen av nya lägenheter överlåtas till deras tjänst.

  •  Listade hyresvärdar

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund får du dessutom en sammanställd lista på hyresvärdar i den staden du valt.

 

 

Leave a Reply