Inbrottssäkra nyckelskåp med Pretect.se

 

Ordning och reda är en stor förutsättning för att vi ska må bra. Att ha koll på vad man har sina saker och ting och slippa riva och rensa i allt kaos. Detta gäller inte minst nycklar. Känslan av att inte veta vart nycklarna är är stressgivande och gör oss inget gott. Husnycklarna har du kanske under kontroll. Men nycklarna till sommarstugan, förrådet, och den gamla sparkcykeln, hur är det med dem egentligen? För att slippa rota runt i gamla lådor där kaos råder, är nyckelskåp en väldigt bra investering.

 

Pretect AB är en webbutik som säljer kassaskåp och dokumentförstörare. Sedan loppet av 1999 har de sålt kassaskåp till företag, statliga och kommunala förvaltningar m.m Säkerhet i samråd står som spegel för alla de produkter som erbjuds. Med det sagt är Pretect AB ett företag som värnar om ditt tycke och tankar. De är väldigt medvetna om att du som kund ska sättas i första hand och prioriteras i fråga om behov. Med det sagt är det viktigare att dina önskemål inkluderas i de produkter som utvecklas. De tar även stor hänsyn i service, där du som kund har rätt att bli lyssnad på och tagen på stort allvar. Klimat och miljö är en stor del av produktionen. Som företag har de sedan många år tillbaka diplomerat för miljön och arbetar konstant för att värna om miljön på bästa, långsiktiga sätt.

Nyckelskåp av olika slag:

Med ett brett sortiment erbjuder de skåp av variation. Bland annat säkra nyckelskåp i olika former, färger och funktioner. Små nyckelskåp med 1 st nyckelkrok till SCF certifierade med 3000 st som maximal krok. Med strävan efter att hela tiden producera prisvärda produkter utan att inte prioritera kvalité. Med deras stora utbud av erbjuder de säkra klassade, kraftiga, nyckeldeponering, nyckelister, nyckelkassetter och nyckelboxar. Det finns mer än 200 i olika klassningar.

Stöldklassiga nyckelskåp: Nyckelskåp speciellt utformade för att vara extra stöldtåliga. Kan kombineras och organiseras utifrån många olika inreden. De varierar i storlek från 50 till ca 3700 krok.

Kraftiga nyckelskåp: Kraftigare Nyckelskåp som är väldigt stöldsäkra tack vare dess utformning trots att de inte är klassade som det. Alla kraftiga nyckelskåp är även utrustade med elektroniska kodlås.

Dessa två typer av nyckelskåp och mycket mer relaterade produkter går att finna på hemsidan!

 

 

 

Leave a Reply