Inred rummet med mattor från Trendcarpet.se

Att komma hem till ett hem fyllt med gosiga mattor förknippar jag personligen med trygghet, känslan att ha en mjuk, bekväm matta som möter mina trötta fötter efter en lång dag i skolan. Just den känslan är så minnesvärd och jag får nästan nostalgiska minnen när jag tänker på det. Att slippa den hårda och kala golvytan gör så mycket, det piggar upp en. Inte nog med att en matta ska vara bekväm, den ska även vara estetiskt tilldragande och få dig att må bra i den miljö du placerar din matta, något som trendcarpet har extremt bra koll på. I detta inlägg skriver jag om just detta, mattor och vad trendcarpet.se värderar i deras försäljning.

 

Trendcarpets koncept:

Hos trendcarpet.se har du möjligheten att inreda med snygga mattor till bra kvalité och pris. De har ett av Europas största sortiment av mattor online. Företaget värderar kundens trygghet i processen av köp. Du som kund ska känna tillfredställelse med köp såväl före som efter beställningen gjorts. De erbjuder ett stort utbud med mattor av alla sorter. Mattorna importeras från olika platser i världen, där utbudet ständigt påverkas av kundkretsen. Detta bidrar till mattor inspirerade av stilar och kulturer runt om i världen  och ger dig som kund fler valmöjligheter! Mattorna kategoriseras utifrån typ vilket gör det lätt för dig som kund att hitta just den matta du söker. Genom att du söker på namn stil, ursprung, färg eller form får du fram ett utbud anpassat efter just dina behov. Så luta dig tillbaka och beställ från en hemsida med schyssta villkor, där företaget står för fria frakter, gratis frakt, tur och retur. Betalningsmetoden går ut på så sätt att du får hem din matta för att sedan få en faktura hemskickad. Du betalar därmed efter att du fått hem din beställning.

 

Här nedan är exempel på kategorier ur trendcarpets sortiment:

Bomullsmattor är väldigt bekväma mattor som kan förliknas med trasmattor. Mattan tar sin grund i den marockanska kulturen och går ofta att känna igen med sina grafiska mönster, och sprakande färger.

Här ovan är ett lånat bildexempel på trendcarpets bomullsmattor

Här ovan är ett lånat bildexempel på trendcarpets runda mattor

Här ovan är ett lånat bildexempel på trendcarpets viskosmattor

 

Leave a Reply