IP Kameror från Prylstaden

För ett par år sedan hade vi en hel del inbrott i bostadsområdet där jag bor. Många grannar blev drabbade då inbrottstjuvar tog sig in i husen när grannarna var bortresta. Folk blev bestulna på sina värdesaker och framförallt fick det en att känna sig otrygg. Tjuvarna bröt sig även in i förråd och stal cyklar och verktyg. Mina morföräldrar som bor i samma område blev av med sitt solparasoll (!). Det blev så att vi i området hade möten, beslöt oss att ordna ett vaktschema, där grannar i fick patrullera området för att hålla koll på så att inga inbrott skedde. Efter ett tag beställde vi en tjänst från ett säkerhetsföretag som åkte genom vårt område med bil nattetid för att hålla koll åt oss.

Efter ett tag så blev tjuvarna infångade av polisen som också hade span och efter det har det varit hyfsat lugnt med inbrott där jag bor. Men vi anlitar fortfarande ett vaktbolag som patrullerar nattetid.

Fördelar med en IP kamera

Med hjälp av en IP kamera från Prylstaden kan du övervaka ditt hem eller fritidshus ifall inbrottstjuven skulle göra ett besök. Du installerar kameran enkelt på några minuter och slipper trassel med kablar då allt är trådlöst. Du kan få mejlutskick med bilder så fort rörelser uppstår framför kameran och även se live vad IP kameran visar, på din surfplatta, dator eller mobiltelefon.

IP kamera utomhus

Om du ska spela in vad som händer exempelvis utanför ditt fritidshus så är det Utomhus IP Kameror som gäller. Även här har Prylstaden ett stort sortiment.

Tre bra alternativ för en ny IP Kamera:

Dags för ny IP kamera? Då ska du välja någon av dessa modeller:

Asgari 1080Pro
Asgari 1080Pro har med rörelselarm/övervakning via app. Erbjuder en bred vidvinkel på hela 105 grader. Har även 20 meters IR-mörkersyn.

Asgari PTZ-80IR G2
Asgari PTZ-80IR G2 har stöd för automatisk IR. Den slås på så fort IP-kameran känner av att det är tillräckligt mörkt ute.
De starka IR-dioderna kan lysa upp till 80 meter ut i mörkret. En fin finess är att när man zoomar in så tar 2 specialiserade IR-dioder över och ger dig en ännu mer fokuserad belysning.

Asgari 1080POE
Asgari 1080POE har en funktion för att detektera närvaro av människor. Det kallas för människodetektor och det tar bort eventuella falsklarm som annars kan uppstå när exempelvis en katt eller igelkott traskar fram. Du kan då ställa in IP Kameran så att den enbart skickar ut larm till din mobiltelefon när den ser att det är människor på bilden. Smart!

Passa på att besöka Prylstaden.se för att göra din vardag tryggare med hjälp av IP kameror.

Leave a Reply