Klimatsmarta moduler för förskola

Indus är ett innovativt företag som erbjuder moduler för kontor, skola och förskola. Moduler, eller baracker som de även kallas har numera en självklar funktion som förskolor. Till skillnad från bara några år sedan finns det idag estetiskt tilltalande och framförallt klimatsmarta moduler, i syfte att förbättra och bli de bästa inom branschen det här inlägget tänker jag skriva om förskole moduler och hur detta är ett bra alternativ.

Som dagisfröken och barn spenderar du större delen av veckan på förskolan. För att en förskola ska vara trivsam för alla så gäller det att det finns plats för lekyta och bra inomhusluft. En härlig miljö som främjar barnets lekfullhet. Jag som fortfarande går i skolan ser inga negativa aspekter i att använda detta som tillfällig förskola. Modulen är enfärgad vilket gör att den är lätt att dela in i mindre sektioner och ytor, där barnen kan leka och koppla av. Var jag i den åldern hade jag föredragit detta. En lugn omgivning som ger barnen möjlighet att upptäcka utan stängda dörrar. Vita väggar som en tydlig grund till vad som kan fyllas med teckningar och annat kreativt. Med en hög standard på lokalerna blir även övergången från de klassiska förskolorna inte så stor. Deras ljusa utrymmen, och möjlighet till förvaring gör att de har hög potential för verksamheter.

En barack är vanligtvis ingen glamourös byggnad i mina ögon. Ytor som kan upplevas som tråkiga och uttryckslösa. Det här ville Indus ändra på och bestämde sig därför för att starta företaget som hyr ut lokaler i modul-form. Tack vare Indus finns det numera snygga moduler som ger din verksamhet en tillfällig lokal att vara i. Modulerna från Indus är moderna och framtagna för framtidens förskolor. För Indus är klimatfrågan viktig. Med hållbarheten i fokus strävar de alltid efter att erbjuda varaktiga moduler att driva verksamhet långt framöver. Funderar du på att hyra moduler från Indus kan du garantera trivsamma lokaler för en god arbetsmiljö.

Leave a Reply