Köp trendiga posters från Desenio.se

I annonspartnerskap med Desenio.se

Min relation till väggkonst:

Väggkonst i alla dess stilar har alltid intresserat mig. Att fylla din vägg med vacker konst är så enkelt, så varierbart och så upplyftande. En liten färgklick i hemmet, ett vackert budskap, eller ett svart vitt porträtt, konsten fyller både dig och väggen med glädje!

Topp 5 botaniska posters 2020

Här nedan tipsar jag om mina topp 5 botaniska posters från Desenio

Desenios botaniska posters kommer i alla möjliga färger och former. Passar perfekt till rum där du vill förmedla en lugnande känsla. En romantisk tavla till sovrummet eller kanske en aptitsättare till köket, det finns så många posters att välja emellan!

1. PINK TULIPE NO3 POSTER¨

Dessa söta tulpaner passar perfekt till vardagsrum eller sovrum, till platser där du vill förmedla lugn och ro. En minimalistisk poster där färgerna går i gammelrosa och mörkgrönt, lugnande färger enligt mig!

 

2. CORAL SUNSET PEONY POSTER

Pioner i rosa och vitt är vad denna romantiska poster består av! Blommorna i sin enkelhet är fylliga och går i liknande färgskala som föregående poster. En mycket härlig poster som passar utmärkt i sovrum samt vardagsrum!

 

3. AUTUMN NATURE POSTER

Denna höstiga poster består av vita små blommor. Passar perfekt i ett rum såsom arbetsrummet där du inte vill att postern ska dra till sig alltför mycket uppmärksamhet från arbetet. Med jordnära toner i vitt och beige bidrar denna poster istället till lugn, en känsla som uppskattas under den stressiga vardagen.

 

4. AUTUMN ALLIUM POSTER

Torkade blommor är vad denna minimalistiska poster består av. En hård bakgrund som möter sköra blommor vilket jag tycker blir en väldigt fin kontrast.

 

 

5.VICTORIAN GARDEN NO1 POSTER

Vintage möter modern väggkonst i denna poster! Passar utmärkt i rum som kök, eller matsal, där du vill väcka aptit under måltider.

Om Desenio:

Det stora intresset för inredning samt design satte grunden för Desenios affärsidé. De vill möjliggöra snygg väggkonst som ska passa alla i smaken. Sedan starten för tio år sedan har de kontinuerligt växt och blivit ett mycket välkänd företag inom den moderna väggkonsten, därmed finns de nu tillgängliga i över 30 länder.

Med ett brett utbud bestående av posters samt upphängningstillbehör i form av ramar, posterhängare, tavellister och klämmor finner du alltid något i din smak! Deras utbud utökas ständigt i takt med nya trender, därmed finns det posters för varje stil och rum!

Deras produkter är av högsta kvalitet där hänsyn till människors arbetsförhållanden, miljö samt djurliv värdesätts. Varje poster trycks på högkvalitativt papper med en matt finish som lyfter motivet. Med flera tusentals nöjda kunder bedöms Desenio som en webbutik där kvalite, rimliga priser och unika tryck värderas! Så varför inte göra som dessa kunder och beställ dina posters redan idag! Kika in bland annat denna poster topplistan .

På Desenio kan du med hjälp av en enkel guide skapa din egna tavelvägg! Detta gör att du kan få en vision över hur din tavelvägg kommer se ut. Välj mellan olika rum för att få en så bra förhandsvisning som möjligt innan du sedan väljer ut dina posters! Till sist väljer vilken typ av ram du vill ha, välj mellan guld, silver, koppar, trä, eller vit. Skapa din egen tavelvägg idag, det kommer att löna sig.

Passa på att beställ dina posters hos Desenio redan idag, du kommer inte att bli besviken!

Leave a Reply