Läskiga halloweendräkter:

I samarbete med bästtest.se tipsar jag om mina personliga favoriter inom maskeradkläderna.

1: Clown/Joker

En av mina personliga favoriter är clownen, detta eftersom att du på så många sätt kan variera din dräkt. Du kan exempelvis gå för en mer ”rolig” och färgglad dräkt för en mer ”barnanpassad” dräkt. Eller varför inte bli inspirerad av IT, med hans röda hår, och vita krage. Tack vare dagens utveckling inom tekniken så kan du se tutorials på Youtube, hur du gör den bästa clownsminkningen. Klicka här nedan för att komma till Youtube där du får tips på hur du kan sminka dig till clown/joker!

2: Maleficent

Klä ut dig till Maleficent! Dräkten må se ganska avancerad ut men med hjälp av lite aluminiumfolie, svart tejp och smink har du så gott som kopierat denna look. Det jag personligen gillar med maleficent är den ståtliga looken, så snygg men samtidigt läskig på nått vis, här nedan kan du se hur man gör hornen!

3: Mumie
Gör en mer ”ekonomivänlig” insats och klä ut dig till mumie! Detta ger en cool effekt, samtidigt som det inte är alltför svårt. Du kan lätt genom lite bandage/toapapper förvandla dig till denna skapelse. Se videon här nedan för mer inspiration!

4: Zombie
Med hjälp av tillrufsat hår, slitna kläder och fakeblod får du till en läskig zombielook. Jag gillar denna look då bredden av vad man skulle kunna göra är väldigt stor, du skulle exempelvis kunna vara en ”doktor zombie”, ”skolflicka zombie” eller nått helt annat, bara din egen fantasi kan hindra dig. Se videon nedan för flera tips!

5: Häxa
Håll i hatten och var en häxa på halloween! Även här kan du genom olika maskeradkläder få till en snygg häxlook. Variationen är stor då du både kan satsa på den klassiska ”fula” häxan, men även den mer attraktiva, detta beroende på vad du vill klä ut dig till. Detta är inte alltför avancerat men passar verkligen in på det läskiga temat. Kolla in videon nedan för ytterligare inspiration!

Leave a Reply