Måla påskkort till dina nära och kära

Här kommer ett lite mer privat inlägg som jag så gärna ville dela med mig för er. Som ni alla vid det här laget vet så kommer den här påsken att bli lite annorlunda. Vi kan på grund av pandemin inte besöka släkt och vänner på samma sätt som tidigare, äta påskmiddag, och bara njuta av varandras sällskap. Men, trots detta får vi inte tappa hoppet. En enkel och fin sak som du kan göra för dina nära och kära är att skicka fina påskkort. Jag personligen älskar att måla akvarell. Att bara sätta sig ner i lugnt och ro och vara medveten om att du skapar något betydelsefullt gör det så himla mycket roligare. Och jag är säker på att vad än du skapar för påskkort, så kommer vem som än får det, bli överlycklig!

För om det varit någonting som vi lärt oss av denna pandemi så är det att vara tacksam för det, och framför allt de människor vi har runt oss. Att skicka en fin liten påskhälsning till de du bryr dig om, betyder så mycket, och det visar att du verkligen tänker på dem. Ett kort i sig behöver inte vara så avancerat, det viktigaste är kanske egentligen att det kommer från dig, helhjärtat.

Här är ett litet påskkort som jag gjorde till farmor, det behöver som sagt inte vara så avancerat, kom ihåg, ha kul!

Du kan hitta mängder av inspiration på appar som pinterest och liknande, det finns inget som hindar din fantasi från att skapa. Jag har målat akvarell sen jag var ca 7 år gammal, och ja det är nog en av de största intressen jag har. Akvarell i sig är väldigt flödande, en sak som kan vara både negativt, men också positivt. Att göra en diffus bakgrund med en fin text eller citat är så enkelt, och det tar knappast lång tid att tillverka. Som sagt, koncentrera inte dig alltför mycket på hur resultatet blir, ha bara kul, ingen erfarenhet krävs. Det här var egentligen det jag ville skriva om idag, ett kort litet inlägg med väldigt meningsfullt. Och speciellt i dessa tider måste vi påminna varandra hur de vi älskar betyder för oss. Jag hoppas du precis som jag gör dig ett påskkort, du kommer inte at ångra dig!

Leave a Reply