Miljövänliga solel till din bostadsrättsförening

 

Med El av Sol kan du producera egen miljövänlig el

El och Sol är ett företag som projekterar och installerar kompletta solcellssystem för fastighetsägare fastighetsbolag bostadsföreningar och lantbrukare. Vill du lära dig mer om hur solceller är en bra investering, läs mer om solceller för BRF. Att ha till tillgång till egen producerad el har många fördelar. Det gör gott både för dig och vår planet. Genom att investera i solceller för du en investering för framtiden. Och här nedan går jag in på just varför. Att investera i solceller kan ha stor betydelse för din framtiden av din verksamhet. Du ökar framtidsvärdet på din verksamhet och  bidrar på samma gång till en mer hållbar framtid. Du och din bostadsrättsförening kan spara in en hel del elkostnader genom att investera i en egen solcellsanläggning. De pengarna ni sparar kan istället gå till annat som rör föreningen. Att välja solenergi till din förening är lönsamt i sig men har även positiva aspekter för alla de som bor i lägenheterna. Det finns en ganska enkel förklaring till detta.

 

 

En lysande framtid med solceller

Som medlem alternativt beslutfattare i en bostadsrättsförening har du chansen att påverka. Varför inte då ta tillfället i akt och påverka i ett ämne som har stor betydelse för hur vår framtid kommer se ut. Om alla bostadsrätter ansluter sig till elnätet av solceller så kommer det få positiva följder för varje lägenhet på lång sikt. Varje lägenhetsinnehavare får på så sätt ta del av lägre elkostnader plus att ni slipper betala fasta avgifter för abonnemanget. Dessutom får din förening tillgång till egenproducerad samt kostnadsfri solenergi. När du installerar solceller för brf tar ni en del av den el som ni dessutom förbrukar. På så sätt är detta ett fullt miljövänligt sätt att producera el i en bostadsrättsförening. Beroende på hur stor kapaciteten är hos anläggningen kan solcellerna täcka en ganska stor del av den hushållsel som förbrukas runtom i bostäderna.

 

Ur ett större perspektiv visar du och din förening att ni är miljömedvetna. Dagens marknad är stort präglad av konkurrens och därför är det ingen dum idé att visa att ni tror på miljövänliga lösningar, något som ofta efterfrågas på marknaden. På så sätt kommer fler intressenter vid en eventuell försäljning av lägenhet vilket skulle kunna höja slutpriset. Något som skulle kunna vara till din fördel.

 

Som du kanske märker så finns det många anledningar att installera en solcellsanläggning till BRF. Det kommer löna sig såväl på kort som lång sikt.

Leave a Reply