Mina personliga favoriter från Soul Factory

I samarbete med Soulfactory.se

Det tidigare företaget Yogia.se har nu ändrat namn till Soul Factory. Företaget erbjuder sina kunder kunskap kring hur du finner yogan, samt kvalitativa yogakläder och tillbehör, allt för att du ska få bästa möjliga upplevelse av just yoga. Med fokus på rogivande produkter för både kvinnor och män har de ett brett sortiment där allt ifrån yogakläder, yogamattor, tillbehör, accessoarer m.m. För att du ska få en inblick i vilka produkter du kan finna på deras hemsida, så har jag idag valt att skriva om två favoriter från deras sortiment, som jag fastnade lite extra mycket för!

Under den väl nämnda pandemin har jag spenderat större delen av min tid hemma, i mysiga träningskläder. Detta dels då det inte funnits någon möjlighet att ta sig ut i sociala sammanhang, men också då det är så otroligt skönt mot kroppen! Att ha på sig något du kan träna i, samt ha till vardags är en funktion jag personligen gillar, därav har jag baserat dessa lite utifrån det.

 

Yoga, Övning, Fitness, Kvinna, Hälsa, Styrka, Kropp

 

Jag har lagt märke till hur specifikt yogabyxor har den kvalité som jag är ute efter när jag utför olika yogapositioner i hemmet. Några jag fastnade för på hemsidan var deras ”Yogaleggings Flare Full Length Black”. Den simpla designen i kombination med den multifunktionella användningsområdet gjorde att dessa verkade perfekta utifrån det jag söker efter. I modellen sitter de åt lite tightare runt låren, utan att strama åt för mycket. Neråt smalbenet ser man den klassiska ”bootcut looken” vilket även var något jag fastnade för extra mycket när jag besökte hemsidan.

En annan favorit ur sortimentet är under kategorin ”yogatröjor”. Jag intresserades ganska snabbt av deras ”Tröja Tabita Soft khaki” Återigen en utseendemässigt ganska simpel tröja. I modellen är den lite kortare framtill samt lite längre baktill, något jag tycker är ganska skönt när jag utför yoga hemma.

Innan jag avslutar det här inlägget vill jag uppmana ni som läser att besöka deras hemsida, du kommer inte bli besviken!

Leave a Reply