Mina topp 3 kulglassmaker

Kulglass är bland det bästa jag vet på sommaren. En svalkande ”dessert” som bara smälter i munnen. Kulglass finns ju i oändligt många smaker, vilket ibland försvårar det när man står framför glasskiosken och helt enkelt inte kan välja! I det här inlägget tipsar jag därav om mina 3 favoriter i kulglassvärlden.

 

  1. Pistage: På plats nummer 1 kommer pistage. När jag först provade smaken blev jag förvånad över hur god den faktiskt var. Den nötiga smaken tar inte över för mycket, utan håller en väldigt fräsch och somrig standard, något jag bara älskar!

 

2. Blåbär: Blåbär i all ära är supergott i sig, men finns det något godare än blåbärsglass? Den där bäriga smaken behåller syran och blir oftast inte för söt, som jag upplever att många smaker blir.

 

3. Melon: En fruktbaserad smak var bara tvungen att vara med i listan. Och inte är det konstigt, då melonglass är så himla läskande! Jag är personligen inget fan av vanlig melon, men i glassform är det helt klart en utav mina favoriter.

Hoppas ni efter detta inlägg kommer testa någon utav dessa smaker, det kommer åtminstone jag göra!

Leave a Reply