Oculivit ögonvitaminer

Ögonen är två av de viktigaste organen människor har. Med åldern kan dock ögonen drabbas av sjukdomar, samt trötthet. För att förebygga ögonsjukdomar kan man äta så kallade ögonvitaminer. På Oculivit finner man ett brett utbud av ögonvitaminer som kan hjälpa mot trötta ögon, liksom åldersrelaterade ögonsjukdomar. Två ögonsjukdomar som är vanligt förekommande när man åldras är gråstarr och gula fläcken. Dessa två sjukdomar kan man alltså förebygga om man äter ögonvitaminer.

Vilka är Oculivit?

Oculivit är en webbsida som tillhandahåller med ögonvitaminer och kosttillskott. Kosttillskotten är svensktillverkade och säljs framför allt på deras hemsida. Det går även att köpa deras kosttillskott hos andra återförsäljare. Oculivit vill hjälpa människor att förebygga ögonsjukdomar och säljer produkter som har en bevisad positiv effekt när det kommer till förebyggande av ögonsjukdomar. De samarbetar med flera optiker och har därför en lång och bred kunskap inom området. Med forskning och studier kan man bevisligen fastställa att vitaminerna har en positiv effekt på ögonen. Oculivit ögonvitaminer tillverkas i Sverige, i norra Stockholm och använder sig av närproducerade ingredienser, som heller inte har några kända biverkningar.

Gula fläcken

Gula fläcken är en vanligt förekommande ålderssjukdom. Den kallas också Age Related Macular Degeneration och drabbar främst människor i 60-årsåldern och uppåt. När man överstigit 60 års ålder kan risken att man får gula fläcken dessutom öka. Sjukdomen påverkar synskärpan och man kan få nedsatt syn. Med hjälp av ögonvitaminer kan man minska risken att få gula fläcken. De symptom man brukar få vid gula fläcken är till exempel krokseende, förvrängda ansikten, samt en fläck i mitten av synfältet. Vid sådana symptom är det viktigt att uppsöka ögonläkare för att få snabb behandling. Rökare löper desto större risk att drabbas av gula fläcken. Förutom att sjukdomen är åldersrelaterad kan den också vara ärftlig.

Gråstarr

Gråstarr, även kallad katarakt, är också en ögonsjukdom som kan komma med åldern. Denna ögonsjukdom påverkar ögats lins. Det gör att man ser grumligt och synen påverkas negativt. Det kan dock variera från person till person om hur lång tid det tar innan synen blir dålig. För en del kan det märkas redan på några månader medan det kan ta år för andra. Gråstarr drabbar vanligtvis båda ögonen, men utvecklingen kan skilja i tid för vardera öga. Vid allvarlig gråstarr kan operation behövas, annars kan det behandlas med medicin som kan bromsa utvecklingen av sjukdomen.

Månadsprenumeration hos Oculivit

Som ovan nämnts kan man förebygga ögonsjukdomar med ögonvitaminer. Oculivit erbjuder en månadsprenumeration på ögonvitaminer. Förpackningen innehåller 60 tabletter som ska tas dagligen och regelbundet. Förpackningarna levereras hem varje månad, vilket gör det smidigt och enkelt. Vitaminerna innehåller inga onödiga tillsatser och görs enbart på naturliga ämnen som till exempel zink, vitamin C och vitamin E. Att äta ögonvitaminer regelbundet ger en bättre ögonhälsa.

Leave a Reply