Skapa personliga canvastavlor med Bestcanvas.se

I samarbete med BestCanvas.se

 

För mig har konst i alla former intresserat mig. På senare tid har jag upptäckt hur kul det är med fotografi. Med fotografi finns det, som med all konst inga gränser, det är du som är fotografen, du har kontroll över vilket ljus, vinkel och motiv bilden ska ha. Att få in konsten i vardagen är enligt mig fantastisk, då man kombinerar det praktiska med det estetiska, vilket du med hjälp av nedanstående guider ska få veta mer om.

Det stora intresset för fotografi och konst samt förhoppningen om att kunna kombinera dessa satte grunden för Bestcanvas.se. Möjligheten att kunna bevara fotografier på ett konstnärligt sätt samt få till ett personligt avtryck i hemmet är verkligen lyftande och sätter sin prägel, vilket är en tanke de vill framhäva. Att samtidigt bevara dessa foton är även ett sätt att minnas, återuppleva upplevelser på ett sätt som vanligtvis inte sker, då fotografierna läggs undan i lådor och liknande. Kvalitativa målardukar, stadiga träramar värdesätts hos Bestcanvas.se. Samtidigt är önskan av att erbjuda produkter av unikt slag lika viktig för dem. 

 

Skapa något personligt av dina fotografier

Ett vackert porträtt, ett lyckat familjefoto, eller ett harmoniskt landskap, hos Bestcanvas.se är det du som står för designen, det finns inga gränser och så många valmöjligheter. En fint familjefoto till farmor, en kopp med bild till pappa eller varför inte en mysig kudde föreställande ditt husdjur, en mer unik present går inte att hitta, så varför inte passa på att beställa din produkt redan idag? På Bestcanvas.se erbjuds bland annat canvastavlor, fotomuggar samt munskydd som du med hjälp av nedanstående guide kan personifiera. 

 

 

Skapa din personliga canvastavla

 1. Gå in på  Bestcanvas.se
 2. Håll sedan muspekaren över “väggdekorationer” (längst upp i menyn) och klicka på “canvastavlor”.
 3. Klicka på “SKAPA” och ladda upp din utvalda bild genom att sedan klicka på “öppna”. 
 4. När din bild är uppladdad väljer du det format du vill ha. Du kan sedan välja att justera din bild genom att dra över bildens yta. 
 5. Välj tjocklek på ramen.
 6. Välj kantalternativ.
 7. Välj om och isåfall vilken skuggram du vill ha.
 8. Välj slutligen bildeffekt och klicka sedan på “Fortsätt till kundvagnen”
 9. Skriv in rabattkoden KAJSATIPSAROM10 för 10% rabatt på hela sortimentet. Denna rabattkod skrivs in under “KUPONGCODE”. Tryck sedan på “Använd kupong”.
 10. Gå sedan till kassan.
 11. Fyll i dina uppgifter och tryck sedan på “Fortsätt” för att verkställa köpet. 

 

 

Skapa ditt personliga munskydd

Under dessa coronatider är det viktigt att minska spridning av baciller, det är iallafall vad Bestcanvas.se uppmanar till. Ett standard munskydd må skydda dig mot baciller, men med dessa CUSTOMASK® munskydd får du även ut för din personliga stil, såsom skyddet mot baciller.

 1. Gå in på  Bestcanvas.se
 2. Håll sedan muspekaren över “home & lifestyle” (längst upp i menyn) och klicka på “munskydd”.
 3. Klicka på “VÄLJ DESIGN”
 4. Välj om du vill ha en färdig design, ett mönster, eller en egen bild.
 5. Ladda upp din bild (Om du valt detta).
 6. Klicka sedan på ”lägg till i kundvagnen”.
 7. Gå till kundvagnen. (Längst upp i högra hörnet)
 8. Gå sedan till kassan.
 9. Fyll i dina uppgifter och tryck sedan på ”Fortsätt” för att verkställa köpet.

Gör som tusentals andra och beställ ditt personliga verk från Bestcanvas.se, jag lovar, du kommer inte bli besviken!

Leave a Reply