Peter Åkare – Mer än bara flyttfirma

 

När det kommer till flytt så finns det mycket som ska göras. Många viktiga beslut ska tas och en hel del arbete. För vissa blir förberedelserna för mycket. Speciellt med tanke på de vardagliga sysslorna och jobbet man ofta har fullt upp med. Som tur är finns det idag hjälp att få. Tack vare Flyttfirma Peter Åkare får du professionell hjälp med flytten. Peter Åkare är en etablerad flyttfirma som värnar om dig som kund. Med sin stora erfarenhet och djupa kunskap erbjuder de en flyttservice anpassat efter dina behov. Peter Åkare flyttar åt både privatpersoner, företag, kommuner och föreningar i hela Stockholm. Där utför de tjänster såsom interna omflyttningar, bohagsflyttningar, hela kontorsflyttningar, vindsröjningar, tippkörning och evakueringsflyttningar vid nybyggnation eller renovering.

Förutom grundläggande flyttjänst i form av packning, transport och uppackning så erbjuder de ett flertal andra tilläggstjänster såsom montering och demontering av möbler, magasinering, återvinning/tippkörning, flyttstädning och mycket mer. En annan tjänst som däribland erbjuds är bemanning samt uthyrning av personal. Du kan också boka in flyttstädning och få en helhetslösning utefter dina behov. Att låta en flyttfirma som Peter Åkare göra jobbet är med det sagt ett bra val.

 

 

Flytt till ny lokal/omflyttning av fast lokal

Vid flytt av hela kontor så krävs det mycket förberedelse. Som företagare blir det svårt att ägna sig åt dessa uppgifter och därav är lite hjälp ingen dum idé. En förutsättning för att flytten ska gå så bra som möjligt är därav att du har en erfaren flyttfirma som hjälper dig på vägen, från början till slut. Med flyttfirman får du dessutom hjälp med tilläggstjänster som kan ge dig tid över till arbete. På så sätt kan du och dina arbetskamrater fokusera på att bibehålla verksamheten i företaget, utan att behöva oroa sig så mycket för flytten.

 

I en stad som Stockholm är inte allt tillgängligt när man flyttar. Bor du centralt kan flytten bli ett ganska utdraget och tungt arbete. När du anlitar en flyttfirma slipper du lägga energi på det och kan istället ägna dig åt fix i din nya bostad/lokal. Peter Åkare erbjuder allt du är i behov av under en flytt löser problem för allt allt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Behöver du hjälp att planera inför själva flytten så går det dessutom att ordna, ta i så fall kontakt med dem så lägger de upp en plan hur flytten ska gå till.

Gör som många andra nöjda kunder, anlita Peter Åkare idag!

Leave a Reply