Renovera ditt badrum med Palma bygg

I samarbete med Palmabygg.se

Det är få saker som slår att kliva in i ett nyrenoverat badrum. Ens badrum är ens personliga rum för hygien och hälsa. En plats där harmoni och funktion måste fylla sin fulla potential. När du anlitar Palma bygg till tjänst hjälper de dig från planeringsstadie, hur du vill att ditt badrum ska se ut, till slutgiltigt resultat. Du får du en helhetsresultat där de tar ansvarar för hela din renovering. Certifierade montörer gör att du som privatperson kan känna dig trygg med arbetet som utförs utan några konstigheter.

Idéstadie:

Oavsett om du har en klar bild av hur du skulle vilja ha ditt badrum eller inte så kommer du får vägledning och goda råd tack vare erfaren personal. För att personal ska kunna skapa sig en bra bild av vad du och din familj söker kan det vara bra att utgå från några riktlinjer. Exempelvis kan det vara bra att klargöra hur många som kommer ta del av badrummet. Vilken stil du/ni dras till. Är du/ni i behov av extra funktioner såsom golvvärme? Badkar eller dusch? Sist men inte minst är det bra att veta på ett ungefär vad ni kan tänka er att badrummet kan ha för prisklass. Gör gärna upp en budget för att få en tydlig plan. Detta är alltid en bra förberedelse för att de som företag ska ta hänsyn till dina viljor, kombinera de med den kunskap hantverkarna kommer med. Detta för att få ut så mycket som möjligt att ditt drömbadrum!

Utförande:

Renovering av badrum kräver en hel del yrkeskompetenser. Däribland snickare, elektriker, plattsättare, målare och rörmontör. För att få ett så bra resultat som möjligt jobbar Palma bygg mycket med att sammanföra funktion med design. Något som ofta höjer intrycket. Detta i kombination med smarta lösningar, snygga detaljer och dessutom med en personlig touch!

Glöm inte att besöka Palmabyggs hemsida för vidare information om deras tjänster och vägledning. Du kommer inte bli besviken!

Leave a Reply