Så kommer ditt 2021 se ut (1)

Nytt år nya möjligheter, ett uttryck som efter 2020 tagit innebörden till nya höjder. I det här inlägget lämnar jag vetenskapen och spanar mot stjärnorna. Hur ska vi tyda de, och vad säger ditt stjärntecken om et nya året 2021. Är du nyfiken? I så fall rekommenderar jag verkligen att du fortsätter läsa.

Väduren

Ditt 2021:
Under det kommande året kommer ordet utveckling visa sig på många olika sätt. Du har lätt för att sätta upp mål och har inga bekymmer med att uppnå dem. Ha en plan i bakfickan och belöna dig för varje delmål du uppnår, då kommer du gå hur långt som helst.

Hälsa och träning:
Vill du kicka igång det nya året med härliga rutiner är nyårslöften ett bra sätt att få igång vanor i vardagen. Att hålla på med någon typ av fysisk aktivitet, kan exempelvis vara dans, pingis eller liknande (gör något som du tycker är kul). Detta ger dig ett rejält energipåslag och långsiktigt kommer du känna dig lite gladare.

Arbete:
Likt 2020 kommer 2021 bli ett underligt och utmanande år, så håll i hatten för nu kör vi! Trots detta finns det en minskad osäkerhet, och så länge du tar ditt ansvar, så ska det gå bra. Gå in med omställningen igen och förberedd dig för ännu en period med annorlunda arbetsförhållanden. Du är en ledare som andra ser upp till, så se till att föregå med gott exempel.

Vänner och familj:
Förbered dig på ett år inom nya och förbättrade relationer. Du kommer märka hur band mellan generationerna stärks och ni får en starkare koppling.

Kärlek:
Generellt sett kommer romantiken infalla i början av året, då förväntningarna på det nya året är som störst. Men trots detta kan Oktober överraska dig med en och en annan romans, så håll ut och jag lovar att kärleken kommer att dyka upp.

Oxen

Ditt 2021:
Neptunus vakar över dig och ger dig kraften att sträva efter oupptäckta saker. Du söker ett nytt perspektiv på livet och och är öppen för nya överraskningar och förändring. Detta må vara ovant för dig då du ofta gillar när allt är som det alltid att varit, men oroa dig inte, förändring behöver inte alltid vara något negativt.

Hälsa och träning:
För att må så bra som möjligt är det inte maxpuls du bör sträva efter, istället bör du satsa på styrka och framför allt balans. Utnyttja dina erfarenheter och ha det som grund för förbättrad balans och rörlighet. Det är mycket givande.

Vänner och familj:

Under sommaren kommer likasinnade människor dyka upp i ditt liv, ta emot dem och var inte rädd att upptäcka vad de har att erbjuda.

Kärlek: Under sommarmånaderna är du i sökande efter kärleken Då har du också möjlighet att möta någon på ett själsligt djupare plan, en själsfrände kanske?. Under december får du uppleva en större intimitet i kärlek.

Tvillingarna

 

Ditt 2021:  2021 kommer att erbjuda mycket personlig utveckling för din del. Var inte rädd att sikta högt, ta risker, det kommer att löna sig i slutändan. Du är nyfiken på världen och vill utbilda dig, upptäcka världen och förverkliga dina drömmar.

Ekonomi:  Din vilja att utvecklas och att alltid sträva gör att du värdesätter din frihet större än dina inkomster. Det är ett mellanår rent ekonomiskt, så se till att skapa en ekonomisk plattform så att du klarar dig, och satsa på att studera, upptäck och hitta kärleken, för det är mer värt än pengar!

Vänner: I och med att du satsar på dig själv är de lätt hänt att glömma bort de du har omkring dig. Var inte rädd att ta kontakt med nära och kära, jag är säker på att ett enkelt samtal, en promenad kan lyfta upp vem som helst (speciellt i dessa tider) Se till att hålla avstånd bara!

Kärlek: Du har ett spännande år framför dig, både för din personliga utveckling, och med de människor du möter. Under andra halvan av året är kärleken i fokus. Du kan vilja separera, vara ensam ett tag – eller så möter du den rätta.

Kräftan

 

Ditt 2021: Under 2021 kommer tanken om frihet styra dina viljor och handlingar. Du längtar efter att få möta – och kanske även arbeta med – grupper av människor. Att leda team tillsammans med människor du tycker om ger stor tillfredsställelse och ökar självförtroendet enormt.

Ekonomi: Din känsla av frihet spela stor roll även här, därav har du stort överseende över din ekonomi. Ha i tanken om e n ekonomisk satsning tar mer än vad det ger.

Vänner: Det nya året innebär massvis med nya kontakter för dig, både på gott och på ont. Var varsam och behåll endast de som gör dig gott i livet.

Kärlek: Sommaren är en underbar tid för dig, du vill se dig omkring och träffa människor på olika platser. Under sommaren väntar kärleksfulla möten, kan det vara med den rätte? En kärlek som verkligen berör dig på ett djupt plan, du har aldrig känt såhär förut.

Lejonet:

Ditt 2021: För väntar en stor förändring och nya utmaningar att anta, var inte rädd och ge allt och du kommer upptäcka vad du är kapabel till.

 

Ekonomi:

Sommaren bjudet dig på många överraskningar, ta vara på möjligheterna och ge dig ut på öppet vatten! Framgång är i sikte!

Vänner:

Tappa inte kontakten med de vänenr du redan har, de må vara starka band men dessa kan närsomhelst gå av. Nya kontakter väntar, i och med jobbsammanhang kanske.

 

Kärlek

Kärlek i sikte, om du är singel och inväntar den rätte så är väntan så gott som över och romantik kommer fylla ditt år. Se till att urskilja jobb med fritid och ni kommer få ett lyckligt förhållande.

 

Jungfrun:

Ditt 2021: Det är dags att du har överseende över din vardag, vilka val du gör och framförallt att du inte stelnar in i gamla vanor. Se dig omkring och upptäck. Stora som små förändringar väntar.

Ekonomi:

Stora förändringar kommer att komma påverka ditt arbetsliv, kanske vill du ge dig ut och plugga vidare, byta riktning. Det blir vad du gör det till men var inte rädd.

 

Vänner:

Redan befintliga vänskapsrelationer kan komma att påverka ditt kärleksliv, se till att du gör de val som känns bäst för dig och din situation.

Kärlek:

Kärlek kommer bubbla upp i sensommarens stekande solnedgång. Du kommer binda djupa kontakter och kanske blir jag:et till ett vi.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply