Shopping inför dansavslutning

I helgen var jag och en kompis och handlade på stan (munskydd på givetvis). Vanligtvis så brukar jag handla kläder online, då det funkar så smidigt, men i helgen blev det staden då jag behövde dessa kläder rätt snabbt.

Nu i veckan ska ska jag ha dansavslutning på danskursen jag går, så där skulle vi dansare ha enhetliga danskläder/färger. Vi ska även ha ett EU-rollspel i skolan, där min grupp ska representera Frankrike. Så till det behövde jag kläder som passar en EU-parlamentariker från Frankrike (inte en helt lätt uppgift). Så det blev en shoppingdag och jag är rätt nöjd med det jag fick med mig hem 🙂

Att handla online

Att handla kläder online

Att handla kläder på nätet tycker jag är utomordentligt smidigt. Det går mycket snabbare att titta igenom sortimentet i olika butiker online än att besöka var och en IRL (In real life) så att säga. Sedan hittar man ju sina favoritbutiker som kanske har de kläder som man själv gillar, då man är lite av en vanemänniska.

En bra butik online som säljer mode för både kvinnor och män, gammal som ung är Klingel. De har funnits i Sverige i 15 år och har ett stort utbud av kläder och säljer bl.a även skor och accessoarer.

Missa inte fyndhörnan

Klingel har en speciell fyndhörna för oss som gillar rabatter. Under fliken Fynd kommer du att finna ett stort utbud av artiklar med rejält nedsatta priser. Ett bra tips är såklart också att titta om det finns några speciella rabattkoder hos Klingel. Här brukar Nextdeal vara uppdaterade kring aktuella rabattkoder, så ta en titt hos dem för att göra en bra affär.

stort sortiment av kläder

Inte bara kläder

Klingel säljer inte bara kläder utan hos dem hittar man verkligen allt man behöver inom exempelvis Sport & hälsa, Skönhet & kroppsvård, Träningsutrustning, Hushållsmaskiner, Badrumstillbehör och inredning bara för att nämna några kategorier. Så Klingel är verkligen ett stort varuhus online.

Leave a Reply