Sommarens glassfavoriter från GB

Längtar du som jag efter sommaren och att få äta svalkande, god glass? Att få sitta under ett parasoll på stranden med en god glass och njuta av det fina vädret är underbart.

Jag älskar glass och i år har GB lanserat hela 8(!) nyheter på glassfronten – så det har blivit riktigt svårt att välja vilken glass man ska ta 🙂
Men ingen fara, kära läsare, jag har gjort en lista på mina tre favoriter. Prova dem så kommer du inte att bli besviken. Håll i (sol-)hatten för här kommer min lista:

Mina glassfavoriter från GB 2021:

På plats nummer 1 – Olof

Älskar du Frost-filmerna så är ju denna glass bara ett måste, med smak av choklad, kola och vanilj. Den har utseendet efter snögubben Olof – vilket gör den till den ultimata svalkaren under varma sommardagar.

På plats nummer 2 – Twister Peek-A-Blue

Twister har alltid varit en av mina favoriter, antagligen för den roliga formen, med alla snurrar. Denna nyhet har smak av blåbär, melon och jordgubbar. En vacker glass för ögat och som smälter gott i munnen 🙂

På plats nummer 3 – Solero Exotic

Solero Exotic är en riktig sommar-svalkare med smak av just exotiska frukter. Perfekt att äta på stranden eller på promenaden på stan. Fräsch och god.

Det var hela listan. Hoppas att du får en fin sommar med varma dagar och mycket glass!

Leave a Reply