Spara tusentals kronor med nytt elavtal

Som konsumenter i vårt snabb-rörliga samhälle är det lätt att drunkna i utgifter utan att tänka tanken om att det finns enkla sätt att förändra och förbättra vardagen. Ett sådant sätt är att helt enkelt byta elavtal! Det finns en generell attityd kring telefonförsäljare som kan anses oattraktiv i en upptagen vardag, men ibland lönar det sig att ge säljarna en chans att erbjuda sin tjänst. Faktum är att ditt elavtal mycket möjligt är dyrare än vad det behöver vara och du kan själv genom ett enkelt val spara dina kronor för andra spännande ändamål. Husägare förbrukar årligen ungefär 25,000 kWh, vilket resulterar i kostnader på cirka 3,400 kronor per månad. På samma sätt förbrukar en lägenhet årligen ungefär 2,500 kWh, vilket resulterar i kostnader på cirka 490 kronor per månad.

 

Långsiktigt, oavsett din bostadssituation kommer elektricitetskostnaderna att staplas upp till större summor oberoende av av vilket elavtal du för nuvarande har. Bara genom en snabb kontakt med olika elbolag kan du få en bättre bild av dina många alternativ är därmed få en ärligt uppfattning och uppskattning om var ditt bästa val ligger. Fördelen med den konkurrenskraftiga marknaden idag är att konsumenten har många val och därmed kommer olika konkurrerande företag att vilja tillfredsställa de behov och förväntningar kunden har. Mycket likt en söndagsmarknad så kan du som köpare faktiskt också förhandla med de olika elföretagen. Lyft upp din telefon och slå ett nummer till vilket elföretag som helst och berätta att du överväger att byta från ditt nuvarande avtal om du lovas en bättre affär. Förklara vad du redan betalar per månad och att du söker ett bättre avtal och pris.

 

Du lär bli förvånad när du hör att du oftast kommer att erbjudas ett bättre elavtal bara genom ditt korta telefonsamtal. Ett annat alternativ är att kontakta ditt nuvarande elföretag och förklara att du söker ett bättre avtal. Chansen att du blir erbjuden en förbättring med nya förmåner och erbjudanden är vanlig. Du som konsument och kund förblir företagens främsta inkomstkälla och därmed är din angelägenhet av högsta prioritet. Precis på samma sätt kan du prioritera hur du spenderar dina utgifter och spara dina surt förvärvade inkomster för annat. Så enkelt är det att snabbt och smidigt börja spara tusentals kronor. Det är lätt att bli bekväm i sin vardag men genom ett enkelt byte av elavtal kan du förbättra din vardag avsevärt mycket. Kontakta redan idag ditt nuvarande elföretag och fråga om nya förmåner och ett bättre pris. På samma sätt kan du också ringa konkurrerande elföretag och göra detsamma för att försäkra dig om det absolut bästa priset på marknaden för dig!

Leave a Reply