Topp 3 resmål för dig som vill testa på seglingskonferens

 

 

Sugen på ett äventyr? Ta då med dina kollegor på en konferens bortom fyra väggar. Seglingskonferens är ett sätt att främja kreativitet i miljöer som annars är ganska begränsade. Så varför inte göra något utöver det vanliga, och spendera er nästa konferens på en segelbåt.

Hur fungerar en Seglingskonferens?

En seglingskonferens tar socialt umgänge till nya höjder. Du bor och sover på segelbåten. Varje båt erbjuder 5 hytter där man bor två och två. Detta blir era hotellrum under vistelsen. Under resan blir ni även bortskämda då besättning finns på plats. En skeppare som styr båten samt en värd som är ansvarig för den mat som serveras ombord på båten. Inga förkunskaper krävs för att du ska trivas bra på båten. På en seglingskonferens får du nya erfarenheter av båt- och havslivet. När du befinner dig ombord på en segelbåt lär du dig att samarbeta under andra omständigheter. Konferens och semester i den perfekta kombinationen helt enkelt. Låter det inte underbart? För att du som läsare ska få tips har jag här nedan listat topp 3 resmål som är som gjorda för en seglingskonferens.

 

Grekland:

Grekland med dess sagolika övärld, mat och färgsprakande kultur gör att detta är ett vanligt resmål för segelkonferenser. Som taget ur en dröm får du möjligheten att gå i land vid öar. För att öppna upp till diskussion får du och dina arbetskamrater vara med om en Humming Walk&Talk där era åsikter vävs in i den grekiska historian. På så sätt får du och dina kamrater uppleva Grekland ur ett nytt perspektiv.

 

Italien:

Upplev några utav Italiens turkosa vatten, magiska stränder och unika öar i området mellan Sardinien och Korsika. I Italiens turkosa hav får du ta del av fin segling, vacker natur, och njuta av god mat. Här får du ta del av några riktiga guldklimpar från Sardiniens nordöstra sida. Förvänta dig inte annat än en väl spenderad tid.

 

Turkiet:

Gör er konferensresa utför de omtalade kusterna i Medelhavet. Det säger sig själv att åka på en konferenssegling i Turkiet. Ett härligt sätt att bygga upp gemenskapen med dina arbetskamrater och få minnen för livet. Besättningen ombord visar er runt kring vikarna. Här finns förutsätter ett relativt långgrunt vatten att man kommer in till fina badvatten. På kvällarna görs besök på mysiga restauranger med god mat. En resa du sent kommer glömma.

Leave a Reply