Vad ska jag ge mamma i morsdagspresent?

På söndag är det mors dag – alla mammors speciella dag. Min mamma är en toppenmamma som ställer upp för mig i vått och torrt, så jag vill verkligen uppmärksamma henne på söndag. Jag har redan inhandlat en morsdagspresent till min mamma, så hon kommer att få en riktig överraskning på söndag 🙂 Nu vill jag inte avslöja för mycket om det skulle vara så att min mamma läser det här inlägget innan söndag – men för er läsare kan jag avslöja att det blir ett mjukt paket 🙂

Förslag på morsdagspresenter

Ofta kan det vara svårt att komma på vad man ska köpa i present till någon, och då kan det vara bra att ta hjälp av ett proffs. När det kommer till morsdagspresenter kan man ta hjälp av presentguiden.se. På deras sida hittar man 150 olika tips på bra presenter till mamma. Mina favoritexempel från sajten som jag gärna skulle ge till min snälla mamma är:

 • En Världens bästa mamma mugg – perfekt när hon ska dricka sitt favorit-te på morgonen.
 • Strumpor med foto – en kul present, där man kan ge bort strumpor med bild av sig själv eller husdjuren.
 • En personlig videohälsning från en kändis. Detta fick jag själv när jag fyllde år sist och det brukar vara kul och uppskattat.
 • En vacker ljuslykta med texten ”Min älskade mamma” – en klassiker!
 • en presentlåda med lite blandade godsaker.
 • Skärbräda med foto på familjen eller en plats som mamma gillar.
 • Vetevärmare i linne – bra för att värma upp frusna axlar.
 • En portabel hängmatta – perfekt till varma sommardagar. Något jag önskar mig själv också.
 • Silversmycken – smycken är något mammor tycker om 🙂
 • Chokladhjärta med foto – lite som Kinder-äggen, tre önskningar i ett. Choklad, foto på dem hon älskar – allt förpackat i en hjärtformad ask.
 • Brandfilt – ja varför inte? Säkerheten framför allt!
 • Boken Svenska hjältinnor – spännande läsning för mammor
 • Formbar sovmask – med den sover mamma riktigt gott.
 • Designa egen mors dag filt
 • Personlig blomkruka – här kan man formge en blomkruka med foton av familjemedlemmar.
 • Sushimaskin – om din mamma gillar Sushi lika mycket som du 🙂

Det var bra tips från proffsen på presentguiden. Hoppas att du hittar något som kan passa till din mamma på söndag. Så kom ihåg att uppmärksamma din mamma nu på mors dag och berätta för henne hur speciell hon är för dig. Bor din mamma långt borta så är ett telefon- eller videosamtal en god idé.

Hoppas att ni får ett underbart morsdagsfirande på söndag!

/ Kram Kajsa

Leave a Reply